Antreprenoriat social

Xena, luptatoarea de la Tecuci

Perioada: 28.06.2023 - 31.07.2023 Activ în Bucuresti
200,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

Xena, luptatoarea de la Tecuci s-a alaturat paraplegiclor din adapostXena, ca orice câine, luptă mai ales pentru iubire.Se ținea după toate mașinile care încetineau, dornică de o mângâiere și, înspăimântată fiind, poate de puțină protecție. Cineva a adus-o la noi.
De acum, Xena e în siguranță, pe mâinile noastre. Nu doar pe ale noastre, ale celor din adăpost, ci pe ale noastre ale tuturor, comunitatea Speranța.Cel mai important este că Xena a fost operată.Verdictul medicilor este dătător de speranțe:Xena nu are măduva spinării secționată.

Dar operația a fost doar primul pas. Xena trebuie să facă, timp de o lună, fizioterapie.Aici avem nevoie de ajutorul și implicarea ta.Așadar, vă rugăm să o susțineți moral, prin gânduri bune sau rugăciuni, dar și fizic, prin donații.

Scopul proiectului

Scopul nostru este să-i salvăm viața Xenei. Să-i redăm demnitatea, bucuria de a trăi, fericirea de a alerga, de a se juca cu alți câini și, cel mai important, șansa de a fi adoptată de o familie responsabilă

Cui donez?

Donezi Xenei care are nevoie de ajutor pentru ședințele de fizioterapie

De ce să donez?

Donezi pentru că ești un om bun, resposabil și pentru că și tu, la fel ca noi, vrei s-o vezi pe Xena mergând. 

Donezi pentru că și tu, ca și noi,  nu vrei să mai vezi animale suferind, călcate de masină, abandonate, maltratate, tratate cu lipsă de respect. Donezi pentru că, alături de noi, și tu poți face diferența

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
368 vizualizări

ONG - Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta ia nastere in 1996, din dorinta fondatoarei, Florina Tomeescu, de a schimba in bine viata animalelor si a face ceva util pentru societate.

Adapostul ingrijeste peste 550 de caini. Pe langa cainii salvati din situatii cotidiene, mai sunt si cazurile speciale: Grivita, cainele mutilat, cainii lui Vadim Tudor, Iurie Darie, Szobi Cseh. Tot in adapostul nostru traiesc in conditii speciela, 10 caini paraplegici.

Adresă:

Chiajna, Satul Chiajna, Nicolae Iorga 84

Telefon: 0722254237
Contact: Florina Tomescu