Partener de implementare

ASOCIATIA BOOKLAND

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Social

Descriere

De 13 ani BookLand contribuie la sublinierea importanței educației prin Întâlnirile BookLand Evolution, care facilitează dialogul elevilor cu personalități, prin Taberele Coolturale BookLand care oferă un mix de activități educaționale & distractive și prin Renovarea & Dotarea școlilor. „Împreună CONSTRUIM oameni” înseamnă azi sute de companii din mediul privat, autorități locale, profesori-părinți-elevi care au contribuit la renovarea și dotarea școlilor. Acest parteneriat public-privat a fost posibil datorită obiectivului comun: reducerea abandonul școlar din mediul rural. Rezultatul în ultimii 4 ani? 80 de școli rurale renovate & echipate, 15.000 de copii anual care vin cu drag la școală, rezultate mai bune la învățătură și premisele unei vieți împlinite! În 2025 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural, locul în care educația se întâlnește cu dezvoltarea sustenabilă, asigurându-le tinerilor locuri de muncă, stabilitate și un nivel de trai mai bun

Date de contact

Adresa sediului

Str. Dr. Clunet  nr. 9, Sector 5, Bucuresti

Email

office@book-land.ro

Persoană de contact

Mihaela Petrovan

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.