Partener de implementare

ASOCIATIA POT SA AJUT

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu, Sanatate, Social, Sport

Descriere

Asociația POT SĂ AJUT este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care are ca scop:  ✓ promovarea activităților menite să crească incluziunea socială a persoanelor care fie provin din medii defavorizate, fie suferă de boli care le îngreunează traiul  ✓ organizarea și desfașurarea activităților care contribuie la prevenția abandonului școlar, cu accent pe educație și dezvoltare intelectuală, explorarea creativității, socializare și timp liber  ✓ susținerea activităților care promovează școlile de meserii, prin  pregătirea, formarea și dezvoltarea profesională, calificarea sau recalificarea, atestarea profesională  ✓ consiliere și sprijin pentru familii defavorizate  ✓ promovarea mișcării și protejării mediului înconjurător

Date de contact

Adresa sediului

STR.CORALULUI NR.3 BL.2 ET.4 AP.48 BRAGADIRU ILFOV

Email

office@potsaajut.ro

Persoană de contact

Gabriela Stoian

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.