Partener de implementare

Închis

Educație

AJUTA UN COPIL SA INTELEAGA CA SARACIA NU E O BOALA

ASOCIATIA POT SA AJUT

Suma target

4.210 RON

10.000 RON

63 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Problema sărăciei este o realitate îngrijorătoare. Cel puţin unul din trei copii trăiesc într-o sărăcie cruntă şi riscă să rămână în această situație toată viaţa, fapt care nu le va permite să se dezvolte şi nu le va acorda nicio şansă în viaţă. România ratează şansa a sute de mii de copii, pentru că între sărăcie şi lipsa de educaţie este un adevărat cerc vicios. Foarte mulți copii săraci nu merg la şcoală, ca viitori adulţi lipsa educaţiei îi va menţine în aceeaşi stare de sărăcie. Noi ne dorim să reușim împreună cu voi să spargem acest nefericit cerc vicios.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

05.12.2016 - 31.03.2017

Scopul proiectului

Pe termen lung, ne dorim să-i invățăm să se ajute singuri, să studieze, să crească, să-și urmeze pasiunile și să-și asigure singuri un viitor. Implicarea în activitățile din acest proiect îi va face să-și lărgească orizonturile, să descopere pasiuni noi, să devină mai deschiși, mai creativi, mai încrezători.

Beneficiarii proiectului

Celor 100 de copii din Ilfov și împrejurimi, care provin din medii defavorizate și cu care ne dorim să explorăm orizonturi noi prin jocuri de improvizații. La finalul celor 40 workshop-uri, micuții vor avea suficient de multă încredere in ei pentru a urca pe o scenă și a susține un spectacol in fața publicului. Vor juca un rol și vor reuși să fie cine visează ei sa fie. Prin acest proiect, Asociația POT SĂ AJUT vă propune să le arătăm împreună copiilor și adolescenților care provin din medii defavorizate o lume pe care au văzut-o doar la televizor. Proiectul este susținut de Dan Marin, Stand-Up Comedy Artist.

De ce să donez?

Pentru că acești copii trebuie să înțeleagă că sărăcia nu e o boală, să simtă că sunt și ei copii normali, cu o șansă reală în viață. Cu sprijinul vostru, le facilităm deschiderea spre o educație nonformală și informală, la care altfel nu ar avea acces.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA POT SA AJUT

Asociația POT SĂ AJUT este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care are ca scop:  ✓ promovarea activităților menite să crească incluziunea socială a persoanelor care fie provin din medii defavorizate, fie suferă de boli care le îngreunează traiul  ✓ organizarea și desfașurarea activităților care contribuie la prevenția abandonului școlar, cu accent pe educație și dezvoltare intelectuală, explorarea creativității, socializare și timp liber  ✓ susținerea activităților care promovează școlile de meserii, prin  pregătirea, formarea și dezvoltarea profesională, calificarea sau recalificarea, atestarea profesională  ✓ consiliere și sprijin pentru familii defavorizate  ✓ promovarea mișcării și protejării mediului înconjurător