Partener de implementare
București

AUTISM ROMANIA-Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Suntem o organizatie a parintilor copiilor cu autism, infiintata in 2001. Misiunea noastra este sa promovam drepturile si interesele persoanelor cu autism si ale familiilor lor. Scopul nostru este sa contribuim la imbunatatirea situatiei persoanelor cu autism (copii, tineri sau adulti), exclusi inca din comunitate, din societate, datorita lipsei serviciilor de sanatate, educatie si sociale potrivite nevoilor lor si accesibile pentru toate familiile din tara.   Depunem eforturi pentru ca si copiii nostri sa  aiba sansa la o  viata decenta acum si dupa ce noi, parintii, nu vom mai fi langa ei. 

Date de contact

Adresa sediului

Str. Apele Vii, nr.28, sector 6, Bucuresti
București

Email

office@autismromania.ro

Persoană de contact

Liuba Iacoblev

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.