Partener de implementare
Maramureș

Asociatia Autism Baia Mare

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Autism Baia Mare este o asociaţie înfiinţată de părinţi în 2008 care desfăşoară activităţi pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi adaptabilitate socială a copiliilor cu TSA. Calitatea serviciilor oferite a permis acreditarea servicii sociale destinate copiiilor cu dizabilităţi. În cadrul Centrului de Zi oferim servicii de intervenţie pentru copii în scopul recuperării acestora, consilierea familiei, activităţi de socializare, integrare şcolară. Activitatea curentă: organizarea terapiei necesare recuperării copiilor cu impact direct asupra dezvoltării acestora; sensibilizarea publicului larg şi promovarea asociaţiei şi a sponsorilor; atragerea de fonduri pentru susţinerea activităţii.

Date de contact

Adresa sediului

Baia Mare, str. Victor Babes, nr.52
Maramureș

Email

office@autismbaiamare.ro

Persoană de contact

Sztrelenczuk Iolanda

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.