Partener de implementare

Închis

Social

Copacul prieteniei

Asociatia Autism Baia Mare

Suma target

1.360 RON

40.000 RON

29 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Un copil care nu-şi îmbrăţişează părinţii, care nu înţelege ce se petrece în jurul lui, care pare rupt de realitate şi  care după câteva luni de terapii specifice devine afectuos, începe să vorbească şi este interesat de ce se întâmplăÎn jurul lui este măsura succesului nostru.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Maramureș

Perioada donații

23.11.2015 - 31.03.2016

Scopul proiectului

Asigurarea vizibilității organizației și asigurarea gratuității ședințelor de terapie pentru 2 luni pentru cei 100 de copii cu tulburări de dezvoltare de la Centrul de Zi Autism Baia Mare.

Beneficiarii proiectului

100 de copii cu tulburări de dezvoltare cu vârste între 2-15 ani. În fiecare zi, copii cu tulburări de dezvoltare din Judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj învaţă să se îmbrace singuri, să mănânce singuri, să scrie şi să citească, să-şi arate afecţiunea faţă de părinţi.

De ce să donez?

Schimbarea este un proces, nu un moment. Cu terapia potrivită copiii noștri se schimbă în fiecare zi continuu și constant, pentru a deveni cea mai bună versiune a lor. Două luni gratuite de terapie înseamnă pentru multe familii o clipă de liniște într-un cotidian tumultos și provocator.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Autism Baia Mare

Autism Baia Mare este o asociaţie înfiinţată de părinţi în 2008 care desfăşoară activităţi pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi adaptabilitate socială a copiliilor cu TSA. Calitatea serviciilor oferite a permis acreditarea servicii sociale destinate copiiilor cu dizabilităţi. În cadrul Centrului de Zi oferim servicii de intervenţie pentru copii în scopul recuperării acestora, consilierea familiei, activităţi de socializare, integrare şcolară. Activitatea curentă: organizarea terapiei necesare recuperării copiilor cu impact direct asupra dezvoltării acestora; sensibilizarea publicului larg şi promovarea asociaţiei şi a sponsorilor; atragerea de fonduri pentru susţinerea activităţii.