Partener de implementare
Brașov

Asociatia Copiii de Cristal

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Asociaţia Copiii de Cristal a fost înfiinţată din iniţiativa părinţilor care au copii cu TSA, Sindrom Asperger, ADHD, Sindrom Down, PDD NOS şi tulburări asociate.  Atat Asociatia, cat si primul Centrul de zi pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Braşov, au luat naştere din dorinţa şi necesitatea, totodată, de a le oferi copiilor noştri şansa de a beneficia de servicii de asistenţă şi terapie specializată, servicii care din păcate lipsesc din asistenţa publică garantată de statul român. Serviciile oferite de Asociaţia Copiii de Cristal se adresează şi familiilor care au copii cu TSA, Sindrom Asperger, Sindrom Down, ADHD și tulburări asociate, oferind servicii de informare şi consiliere părinţilor.

Date de contact

Adresa sediului

Str Aurel Vlaicu nr 26 bis, etaj I, Brasov
Brașov

Email

contact@copiiidecristal.ro

Persoană de contact

Gabriela Plopeanu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.