Partener de implementare

Închis

Social

Crystal After School

Asociatia Copiii de Cristal

Suma target

3.375 RON

70.000 RON

95 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Crystal After School este programul-pilot al ACC pentru copii cu autism si tulburari de dezvoltare de dupa gradinita/scoala pana la preluarea de catre parinti (orele 17-18), respectiv: activitati integrate creative si stimulative. Programul este gandit pentru a oferi copiilor din grupul tinta, servicii de supraveghere dupa terminarea programului educational, asistenta socio-psiho--pedagogica, logopedie, activitati recreative. Prin acest proiect–pilot se va dota un spatiu al asociatiei pentru un grup tinta de 10 copii: covor, draperii / perdele, mobilier, materiale de terapie, consumabile, proiector si ecran pentru lectiile interactive in grup integrat.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov

Perioada donații

10.11.2014 - 31.12.2015

Scopul proiectului

Cream un program de supraveghere after school pentru copiii cu tulburari de dezvoltare care lipseste din Brasov. Venim in intampinarea unei nevoi prin degrevarea parintilor de grija copilului si continuarea fara griji a programului zilnic de serviciu. Copiii vor beneficia de activitati terapeutice integrate adecvate tipului de dizabilitate.

Beneficiarii proiectului

De serviciile after school-ului dorim sa beneficieze copii cu varste  cuprinse  intre 7 si 11 ani cu autism, ADHD, Sindrom Down, Sindrom Asperger si/sau tulburari asociate, proveniti din  familii ce se confrunta cu situatia  de a nu avea o alternativa pentru supravegherea copiiilor cu dizabilitati dupa terminarea programului zilnic scolar si pe perioada vacantelor. Acesti parinti doresc  pentru  copiii lor o  alternativa  de supraveghere si terapie oferita de personal cu pregatire specializata, intr-un mediu integrat care poate stimula capacitatea lor de relationare inter-personala.

De ce să donez?

Acordă copiilor cu autism si/sau alte tulburari de dezvoltare sansa de a beneficia de un program specializat after school într-un ambient plăcut si sigur. Sustinand proiectul Crystal After School veți deveni Ambasadori ai Prieteniei pentru Copiii de Cristal!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Copiii de Cristal

Asociaţia Copiii de Cristal a fost înfiinţată din iniţiativa părinţilor care au copii cu TSA, Sindrom Asperger, ADHD, Sindrom Down, PDD NOS şi tulburări asociate.  Atat Asociatia, cat si primul Centrul de zi pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Braşov, au luat naştere din dorinţa şi necesitatea, totodată, de a le oferi copiilor noştri şansa de a beneficia de servicii de asistenţă şi terapie specializată, servicii care din păcate lipsesc din asistenţa publică garantată de statul român. Serviciile oferite de Asociaţia Copiii de Cristal se adresează şi familiilor care au copii cu TSA, Sindrom Asperger, Sindrom Down, ADHD și tulburări asociate, oferind servicii de informare şi consiliere părinţilor.