Partener de implementare
București, Suceava

Asociatia Help Autism

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Timp de 14 ani, Help Autism a fost alături de peste 3.000 de copii cu autism și de familiile acestora în cadrul celor 9 centre din București, Suceava, Târgoviște și la domiciliu. Am susținut, orientat și conturat evoluția lor. Ne mândrim cu binele făcut în fiecare an, vă lăsăm să parcugeți Raportul de bine din 2023 https://helpautism.ro/images/doc/Raport-de-activitate-Help-Autism-2023.pdf și să ne vizitați pe www.helpautism.ro, precum și pe www.facebook.com/helpautism.ro.  

Date de contact

Adresa sediului

Sediu administrativ Help Autism  Intrarea Graurului, nr. 9, parter, sector 3, București Sediu social Str. Diligenței, nr 13, camera 1, sector 3, București  
București, Suceava

Email

isabela.gal@helpautism.ro

Persoană de contact

Isabela Gal

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.