Partener de implementare

Deschis

Social

Fii Fauritor de Viitor

Asociatia Help Autism

Suma target

0 RON

100.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Copiii și adolescenții cu autism trăiesc adesea în izolare. Peste 90% dintre adolescenții cu autism nu au fost niciodată plecați într-o excursie sau undeva fără părinții lor.  Tabăra incluzivă este unul dintre cele mai curajoase proiecte la care visăm de mai bine de 3 ani pentru a oferi celor peste 700 de persoane cu autism și familiilor acestora, cât și tuturor copiilor și tineriilor cu orice formă de abilitate sau dizabilitate posibilitatea de a participa la un program de socializare, relaxare, conexiune cu natura și dezvoltare de abilități de viață independentă. Programul are o semnificație specială pentru noi, având în vedere oferta extrem de redusă de asemenea servicii pentru copiii și tinerii cu autism sau alte dizabilități, respectiv familiilor acestora.     

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Hunedoara

Perioada donații

01.02.2024 - 30.11.2024

Scopul proiectului

Tabăra incluzivă este un loc de învățare, recuperare și respiro, un spațiu pe care ne dorim să construim împreună cel mai mare și mai frumos centru educațional și de viață independentă, dar și un loc de respiro pentru părinții atât de greu încercați încă de la momentul aflării diagnosticului propriului copil.        

Beneficiarii proiectului

Asociației Help Autism Tabăra va fi deschisă copiilor cu orice tip de (diz)abilitate, dar și companiilor pentru teambuilding din România. 

De ce să donez?

Deoarece în România nu există nicio tabără care să includă toate dizabilitățile pe care le au mulți copii și dorim să avem acest loc. Mulți copii nu au ajuns într-o tabără până acum din acest motiv.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Help Autism

Timp de 14 ani, Help Autism a fost alături de peste 3.000 de copii cu autism și de familiile acestora în cadrul celor 9 centre din București, Suceava, Târgoviște și la domiciliu. Am susținut, orientat și conturat evoluția lor. Ne mândrim cu binele făcut în fiecare an, vă lăsăm să parcugeți Raportul de bine din 2023 https://helpautism.ro/images/doc/Raport-de-activitate-Help-Autism-2023.pdf și să ne vizitați pe www.helpautism.ro, precum și pe www.facebook.com/helpautism.ro.