Partener de implementare

Asociatia Povestasii

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație

Descriere

Noi, povestașii, spunem istoria ultimului secol altfel decât în mod tradițional. Într-un cadru neconvențional și într-un mod informal. Noi, povestașii, aducem istoria ultimelor decenii din sfera abstractului, în sfera concretului, palpabilului. Toate cu un strop de senzațional. Noi, povestașii, spunem povești care îmbină frumusețea adevărului, a realității trăite, cu elemente neștiute de nimeni, excepționale. Orele noastre de istorie sunt interactive, copiii nu mai sunt simpli spectatori, ci intră în povestea istorisită. O trăiesc. Aducem în fața copiilor și a adolescenților oameni care au scris istorie, care au făcut istorie, care au trăit-o și vor să își împărtășească poveștile cu generația tânără de astăzi. Povestim istoria în moduri cât mai simple cu putință și sprijinim poveștile cu filme, fotografii, obiecte, jocuri, documente etc.

Date de contact

Adresa sediului

Calea Victoriei nr. 155 bl. D1 tr. 5 et. 2, sector 1, Bucuresti

Email

scrie@povestasii.org

Persoană de contact

Madalina Codreanu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.