Partener de implementare

Închis

Educație

Ludoteca

Asociatia Povestasii

Suma target

3.495 RON

24.000 RON

79 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Ludoteca este o biblioteca cu jucarii - o colectie publica de jucarii si jocuri pentru copii. Vrem sa implementam acest concept de ludoteca pentru cei peste 1200 de copii din comuna Corbii Mari, in judetul Dambovita, localitate cu resurse financiare insuficiente pentru proiecte educationale alternative destinate copiiilor. Ne dorim sa facem un centru public gratuit, care va functiona ca un centru de inchiriere pe perioada determinata a jocurilor si jucariilor. 

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

05.12.2016 - 31.12.2017

Scopul proiectului

Ne-am propus sa stimulam comunicarea si interactiunea intre copii intr-un spatiu special amenajat in acest sens, sa cultivaram imaginatia si creativitatea cu ajutorul jocurilor si jucariilor si sa dezvoltam unui proiect educational pe termen lung care poate deveni referinta.

Beneficiarii proiectului

Beneficiari sunt peste 1200 de copii din localitatea Corbii Mari, cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. In comuna exista 9 gradinite si 11 scoli. In afara de aceste institutii de invamanat nu exista niciun alt centru / club / loc public interior unde copiii sa-si petreaca timpul liber. 

De ce să donez?

Jocul este limbajul copiiilor, iar jucariile sunt cuvintele celor mici. Cu ajutorul jucariilor copiii invata, descopera lumea, capata incredere in sine si se maturizeaza. Jocul ii pregateste pentru viata de adult. Vrem sa cream un centru special dedicat copilariei - un centru unde copiii din comuna Corbii Mari sa poata imprumuta jocuri si jucarii pentru acasa. Va fi un spatiu dedicat doar copiilor, un loc adaptat nevoilor lor.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Povestasii

Noi, povestașii, spunem istoria ultimului secol altfel decât în mod tradițional. Într-un cadru neconvențional și într-un mod informal. Noi, povestașii, aducem istoria ultimelor decenii din sfera abstractului, în sfera concretului, palpabilului. Toate cu un strop de senzațional. Noi, povestașii, spunem povești care îmbină frumusețea adevărului, a realității trăite, cu elemente neștiute de nimeni, excepționale. Orele noastre de istorie sunt interactive, copiii nu mai sunt simpli spectatori, ci intră în povestea istorisită. O trăiesc. Aducem în fața copiilor și a adolescenților oameni care au scris istorie, care au făcut istorie, care au trăit-o și vor să își împărtășească poveștile cu generația tânără de astăzi. Povestim istoria în moduri cât mai simple cu putință și sprijinim poveștile cu filme, fotografii, obiecte, jocuri, documente etc.