Partener de implementare
Timiș

Asociatia Scoala mamei Junior

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

1. educarea populatiei asupra sănătăţii copiilor pornind din perioada antenatala, continuand in perioada prenatala pana la varsta scolară, prin activităţi practice specifice şi prin sustinerea de cursuri informative pe teme medicale prin intermediul centrelor de informare si consiliere, centre pentru pregatirea si sprijinirea integrarii sau reintegrarii copilului în familie, centre care acorda servicii de tip familial 2. insertia/reinsertia sociala a copiilor cu dizabilitati, scaderea gradului de handicap pentru cei deja diagnosticati prin programe sociale specifice de recuperare in cadrul centrului de recuperare infiintat de noi ( kinetoterapie, metoda Tomatis, integrare senzoriala, hidroterapie) 3. dotarea/renovarea spitalelor  

Date de contact

Adresa sediului

Timisoara, Str. Cluj, nr 17
Timiș

Email

voluntar@mamicafarafrica.ro

Persoană de contact

Vartosu Ioana

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.