Partener de implementare
Satu Mare

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare si-a inceput activitatea de intrajutorare a  semenilor in anul 2010. In prezent asociatia desfasoara mai multe proiecte: ofera masa calda de 3 ori pe saptamana pentru 150 de persoane, din care 120 sunt copii, fara discriminare etnica sau religioasa. Cu ocazia sarbatorilor crestine, prin aportul donatorilor, asociatia aduce un strop de bucurie in familiile nevoiase, cu multi copii, prin pachetele cu alimente specifice traditiei. Face colecte de imbracaminte, incaltaminte, mobilier, aparatura eletrocasnica, rechizite, etc. pe care le distribuie asistatilor, sustine un program de meditații gratuite, tip after-school, organizeaza tabere, excursii si pelerinaje. Momentan suntem angajati in construirea unui centru de zi unde vom desfasura un program permanent cu copiii asistati, in scopul educarii si integrarii acestora in societate.

Date de contact

Adresa sediului

Satu Mare, str. Depozitelor nr.18
Satu Mare

Email

amd_satumare@yahoo.ro

Persoană de contact

Gliga Marinela

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.