Partener de implementare
București, Ilfov

Asociatia Touched Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Asociatia Touched Romania este o organizatie neguvernamentala, non profit care activeaza in domeniul protectiei copilului pentru a ajuta copii si familiile in dificultate, pentru a preveni abandonul copiilor nou nascuti si pentru a le oferi sprijin lor si familiilor lor atat din punct de vedere material, educaţional cat si emotional. Asociatia Touched Romania a fost infiintata in anul 2005 si are la baza intregii sale activitati, respectul pentru om si dreptul acestora la o viata demna indiferent de originea sociala, etnica sau religioasa.   Misiunea Asociatiei Touched Romania este de a imbunatati viata copiilor aflati in dificultate oferindu-le sprijin  emotional, material si educational.  

Date de contact

Adresa sediului

Asociatia Touched Romania, Str. Badea Cartan nr. 8, Sector 2, Bucuresti
București, Ilfov

Email

touchedromania@aol.com

Persoană de contact

Natalia Ungureanu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.