Partener de implementare

CPE-Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate promovează, din 2002, egalitatea de gen și drepturile femeilor, susținând, prin programele sale, redefinirea statutului şi îmbunătăţirea condiţiei femeii în România. Pe parcursul anilor, ne-am dezvoltat expertiza în activități precum cercetare, campanii de conștientizare și prevenire, informare și formare pe diferite tematici specifice mandatului, advocacy. Beneficiarii activităților noastre sunt fete și femei aflate în diferite situații de vulnerabilitate, profesori, educatori și copii din licee, școli și grădinițe, persoane din instituții publice centrale și locale, organizații neguvernamentale, companii private, public larg.

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti

Email

info@cpe.ro

Persoană de contact

Irina Sorescu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.