Partener de implementare
Bacău

Caminul ASV

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Asociatia Sfintii Voievozi (ASV) desfasoara, in principal, activitatea sociala de ingrijire a persoanelor varstnice in centru rezidential. La Caminul de Batrani ASV ingrijim peste 60 de varstnici, iar asta la costuri sociale. Finantam, deci, mai bine de 30% din costul standard normativ aferent ingrijirii, prin resursele pe care le atragem. In plus pentru comunitatea locala, desfasuram proiecte educationale si campanii de ajutorare care privesc familii defavorizate,  copiii cu nevoi speciale, elevi sau studenti merituosi, dar care nu au posibilitati materiale ... si lista poate continua! Va invitam sa luati parte la schimbarile in bine din comunitate si sa construim impreuna viitorul pe care ni-l dorim! Doneaza cat de putin (prin Bursa Binelui - BCR - donatia ta nu va fi comisionata) sau completeaza fisa 230:https://redirectioneaza.ro/caminul-asv sauhttps://formular230.ro/asociatia-sfintii-voievozi 

Date de contact

Adresa sediului

Moinesti, str. Crangului, nr. 49
Bacău

Email

caminul@asociatiasfintiivoievozi.ro

Persoană de contact

Director Executiv

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.