Partener de implementare

Deschis

Social

Caminul ASV-camin de batrani insufletit de tineri

Caminul ASV

Suma target

70.784 RON

100.000 RON

930 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Prin tot ceea ce facem, credem cu tărie că schimbăm în bine viețile oamenilor din jurul nostru, credem în prietenie și în spiritul unei comunități - comunitatea ASV! Ne îngrijim de bunicii noștri cum știm noi mai bine: le pregătim mâncare proaspătă și gustoasă, le oferim găzduire, îngrijire și asistență medicală și îi îndemnăm la o viață activă... toate acestea cu mare drag și zâmbetul pe buze 😀 căci suntem o familie. Suntem echipa de la Căminul de ASV - centrul rezidențial pentru persoane vârstnice - și facem toate eforturile necesare să păstrăm o atmosferă plăcută, standarde înalte și costul îngrijirii la cote sociale, contribuția beneficiarilor acoperind doar o parte din valoarea cheltuielilor. Vrei să te implici și tu chiar acum, simplu și rapid?

Detalii proiect

Aria de acoperire

Bacău

Perioada donații

27.09.2017 - 27.09.2050

Scopul proiectului

Suntem echipa de la Căminul de ASV  și facem toate eforturile necesare să păstrăm o atmosferă plăcută, standarde înalte și costul îngrijirii la cote sociale, contribuția beneficiarilor acoperind doar o parte din valoarea cheltuielilor. Donează și tu echivalentul unui meniu de prânz pentru unul dintre bunicii de la cămin!

Beneficiarii proiectului

ASV îngrijirește peste 60 de vârstnici din comunitatea locală și nu numai, unii dintre ei fiind cazuri sociale care acoperă doar parțial sau chiar deloc cheltuielile de îngrijire. Oferă o masă caldă, donează 20 RON pentru un bunic, echivalentul unui meniu.

De ce să donez?

Contributia ta rezolva mai mult decat nevoi, produce schimbari majore in comunitate.Ne investeste cu incredere si responsabilitate.Increderea ca viitorul comunitatilor mici, slab dezvoltate poate fi imbunatatit si responsabilitatea de-a actiona.Daca si tu crezi in schimbarea pe care un grup de oameni pasionati o poate aduce comunitatii, atunci alatura-te acestui suflu proaspat.Sprijina o mentalitate, sprijina o comunitate sanatoasa!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Caminul ASV

Asociatia Sfintii Voievozi (ASV) desfasoara, in principal, activitatea sociala de ingrijire a persoanelor varstnice in centru rezidential. La Caminul de Batrani ASV ingrijim peste 60 de varstnici, iar asta la costuri sociale. Finantam, deci, mai bine de 30% din costul standard normativ aferent ingrijirii, prin resursele pe care le atragem. In plus pentru comunitatea locala, desfasuram proiecte educationale si campanii de ajutorare care privesc familii defavorizate,  copiii cu nevoi speciale, elevi sau studenti merituosi, dar care nu au posibilitati materiale ... si lista poate continua! Va invitam sa luati parte la schimbarile in bine din comunitate si sa construim impreuna viitorul pe care ni-l dorim! Doneaza cat de putin (prin Bursa Binelui - BCR - donatia ta nu va fi comisionata) sau completeaza fisa 230:https://redirectioneaza.ro/caminul-asv sauhttps://formular230.ro/asociatia-sfintii-voievozi