Partener de implementare
Bihor

Fundatia Crestina Elim

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului

Descriere

Fundata Crestina Elim este o organizate non-guvernamentala, non-profit, care din 1996 militeaza activ pentru protectia copiilor,tinerilor si adultilor aflati in dificultate. Misiunea FCE este de a obtine progrese marcante privind modul in care oamenii sunt tratati si de a produce schimbari imediate si de durata in viata acestora. Prin programele si activitatile noastre in beneficiul societatii, contribuim la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejam sanatatea si viata, promovam respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare. Viziunea FCE este o lume mai buna in care fiecarui om ii este respectat dreptul la viata, protectie, dezvoltare si participare.

Date de contact

Adresa sediului

str. N. Balcescu, nr. 79, Marghita, Bihor, 415300
Bihor

Email

hebristean_lucian@yahoo.com

Persoană de contact

Hebristean Lucian

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.