Partener de implementare

Fundatia Reut

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație

Descriere

Fundația Reut, fosta fundație Ronald S. Lauder România, cu statut de utilitate publică, urmărește finanţarea, gestionarea şi conducerea Complexului Educaţional Laude-Reut, dezvoltarea activităților instructiv-educative și culturale pentru perpetuarea şi revitalizarea educaţiei iudaice şi a limbii ebraice; integrarea Complexului Educaţional Laude-Reut în sistemul de învăţământ românesc şi internațional; educaţia şi instruirea pe criteriul multiculturalităţii și toleranței, la cele mai înalte standarde de calitate în educație, potrivit curriculumului naţional şi legislaţiei române în domeniul învățământului preuniversitar privat acreditat. Fundaţia Reut a dezvoltat Complexul Educaţional Laude-Reut în Bucureşti, cu ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal, pentru 495 de elevi astăzi, beneficiarii unui program interdisciplinar de studii în business, media, diplomaţie, protocol, afaceri internaţionale, debate, public speaking şi educaţie financiară.  

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti, sectorul 3, str. IULIU BARASCH nr. 15, telefon 0318059280

Email

tova.bennun.cherbis@laude-reut.ro

Persoană de contact

TOVA BEN NUN CHERBIS

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.