Partener de implementare

Fundatia Te Aud Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Te Aud România este o organizație non guvernamentală ce și-a început activitatea în 2014.  Scopul nostru principal este sprijinirea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați din România prin educație îmbunătățită, ghidare în viață, sport și încurajarea integrării sociale. Ne dorim să oferim acestor copii șansa de a reuși în plan social, spiritual și financiar, ajutându-i să înțeleagă și să aprecieze tot ceea ce viața le oferă, dându-le șansa de a se bucura de lucruri care celor mai mulți dintre noi li se par obișnuite. Viziunea noastră pentru viitor include sprijin educațional îmbunătățit, integrare socială și șansa pentru fiecare orfan și copil dezavantajat de a reuși în viață. TAR pune accent pe îmbunătățirea educației de baza accesibilă copiilor și tinerilor.  În momentul de față ajutam copiii și tinerii să își descopere abilitățile și îi sprijinim în dezvoltarea lor personală, dându-le șansa unei educații complete și comprehensive.   

Date de contact

Adresa sediului

Gura Humorului, strada Ion Creanga, nr. 15, judetul Suceava. 

Email

maria@teaudromania.com

Persoană de contact

Maria Smoleac

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.