Partener de implementare

Închis

Educație

500 de carti pentru copiii din sistemul de protectie sociala

Fundatia Te Aud Romania

Suma target

90 RON

12.500 RON

3 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

În luna august 2021 Fundația Te Aud România cu sprijinul organizației elvețiene We Tomorrow, a coordonat o tabără de vară în limba engleză pentru 60 de copii din sistemul de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. În cadrul acestei tabere voluntarii We Tomorrow si voluntarii Te Aud România au desfășurat cursuri de engleză, activități educaționale și sportive pentru cei 60 de copii. Totodată, voluntarii au contribuit la transformarea unei camere de zi într-un centru multimedia. Centrul a fost dotat cu 8 laptopuri, videoproiector, bibliotecă și un castel cu scări pentru ca beneficiarii să aibă un loc de relaxare și de citit. Ne propunem să umplem toată biblioteca cu peste 1000 de cărți pentru copii în limba română și engleză. 

Detalii proiect

Aria de acoperire

Suceava

Perioada donații

06.12.2021 - 06.06.2022

Scopul proiectului

„Un copil care citește va fi un adult care gândește” – Sasha Salmina Te Aud România a achiziționat deja 500 de cărți pentru centrul multimedia. Ne propunem să umplem rafturile bibliotecii cu peste 1000 de cărți atât în limba română, cât și în limba engleză, pentru 120 de copii cu vârsta cuprinse între 6 și 18 ani. 

Beneficiarii proiectului

Copiilor care duc în spatele lor drame, copii învățați să găsească bucuria în orice lucru mic – o vorbă bună, un ajutor, neînsemnat pentru noi, dar mare pentru ei, O CARTE. Beneficiarii proiectului sunt 120 de copii cu vârsta cuprinsă între 6  și 18 ani din cadrul Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului – centru ce aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. Beneficiarii indirecți pe termen mediu și lung suntem noi toți – comunitatea din care acești copii fac parte. Ne propunem să contribuim la formarea acestor copii în adultul de mâine, la creșterea simțului de apartenență la comunitate,  care să scoată la lumină adulți implicați.

De ce să donez?

Devii principalul promotor al cititului în rândul copiilor din medii vulnerabile Contribui la creșterea stimei de sine a copiilor din sistemul de protecție socială Contribui la îmbunătățirea sănătății mentale a acestora Promovezi șansele de egalitate și nediscriminare Pentru că donația ta poate schimba vieți Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță Cu donația ta oferi șanse la educație copiilor și clădești un viitor mai bun

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Te Aud Romania

Te Aud România este o organizație non guvernamentală ce și-a început activitatea în 2014.  Scopul nostru principal este sprijinirea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați din România prin educație îmbunătățită, ghidare în viață, sport și încurajarea integrării sociale. Ne dorim să oferim acestor copii șansa de a reuși în plan social, spiritual și financiar, ajutându-i să înțeleagă și să aprecieze tot ceea ce viața le oferă, dându-le șansa de a se bucura de lucruri care celor mai mulți dintre noi li se par obișnuite. Viziunea noastră pentru viitor include sprijin educațional îmbunătățit, integrare socială și șansa pentru fiecare orfan și copil dezavantajat de a reuși în viață. TAR pune accent pe îmbunătățirea educației de baza accesibilă copiilor și tinerilor.  În momentul de față ajutam copiii și tinerii să își descopere abilitățile și îi sprijinim în dezvoltarea lor personală, dându-le șansa unei educații complete și comprehensive.