Partener de implementare
Argeș

Reaching Out

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Social

Descriere

Asociația Reaching Out (ROR) înființată in anul 1998 are ca scop protectia asistenta și reintegrarea victimelor traficului de fiinte umane copii (cu varste intre 13-15 ani). In tot acest timp peste 500 de supraviețuitori ai traficului au fost beneficiare ale programului ROR, dintre care 84% sunt reintegrate și păstrează legătură cu personalul angajat. In toți acești ani am constatat ca victimele provin din familii dezorganizate și/sau centre de plasament făcând în acest fel prevenirea secundara dificila, în sensul în care nu exista o rețea (familie, prieteni de familie) care sa le fie aproape și sa le susțină pe perioada școlarizării sau obținerea unui loc de munca. Din acest motiv consideram ca ele rămân într-o stare de vulnerabilitate fiind la risc de a fi re-traficate.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Rotaresti DN nr. 136A, com. Bascov, jud. Arges, cod postal 117045
Argeș

Email

reachingoutrom@yahoo.com

Persoană de contact

Iana Matei

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.