Partener de implementare
București

TZUBY'S KIDS

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Social

Descriere

Misiunea Asociaţiei este să se implice în promovarea adopţiei şi a plasamentului familial şi instruire în vederea îngrijirii competente a copiilor cu istoric de traumă. Asociaţia „Tzuby’s Kids” a fost înființată ca urmare a unor experiențe personale ale fondatorilor avute cu copiii cu istoric de traumă din sistemul de protecție şi au trăit ei înșiși experiența vindecării acestora aplicând principiile de intervenție TBRI (Trust-Based Relational Intervention). Asociația „Tzuby’s Kids” este membră a Alianței România Fără Orfani (ARFO) şi parte a Consorțiului de Traumă al Alianţei având formatori acreditați ANC/CNFPA.

Date de contact

Adresa sediului

Monaco Towers, Șoseaua Berceni 96, Tower A, Ap.1205, 041912 - Bucharest, Romania (Map | Harta)
București

Email

office@tzubyskids.ro

Persoană de contact

Liviu Mihaileanu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.