Partener de implementare
București, Cluj, Dolj, Ialomița, Vâlcea, Vaslui

World Vision Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Mediu, Social

Descriere

World Vision România este o organizație non-guvernamentală care desfășoară programe de educație, intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Ne concentrăm asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Credem în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oras și de aceea în comunitățile rurale desfășurăm programe pe termen lung, cu focus pe accesul la educație de calitate și protecția copilului. Parte din parteneriatul World Vision International, în cei 30 de ani de prezență în România am ajutat 560.000 de copii și adulți din aproape 400 de comunități din mediul rural.

Date de contact

Adresa sediului

Rotaşului nr. 7, cod 012167, Sector 1, Bucureşti
București, Cluj, Dolj, Ialomița, Vâlcea, Vaslui

Email

donatori@wvi.org

Persoană de contact

Diana Guth

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.