Partener de implementare

Închis

Educație

Să trecem la tablă

World Vision Romania

Suma target

1.585 RON

14.800 RON

48 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

50 de table pentru ca 5800 de copii să înveţe să scrie!    Multe şcoli şi grădiniţe de la sat din România duc lipsă de cel mai esenţial instrument de curs: TABLA. De aceea în judetul Dolj am identificat  nevoia achiziţiei a 50 de table pentru 50 de săli de curs. În aceste săli de curs în următorii 5 ani (durata minimă a unei table), folosindu-le, 5800 de copii vor învăţa tainele literelor şi cifrelor. Susţine educaţia plecând de la lucrurile de bază, pentru ca toţi copiii să poată învăţa!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Dolj

Perioada donații

18.06.2013 - 20.10.2013

De ce să donez?

Educaţia porneşte de la lucrurile de bază!Începând cu scrierile cuneiforme şi culminând cu teoria relativităţii, scrisă de marele fizician Einstein, de-a lungul istoriei toate lucrurile importante au fost notate pe tablă. Cu toţii am învăţat să conturăm literele şi cifrele trecând la tablă şi replicând notaţiile doamnei educatoare. Scrisul, cititul, calculatul, liceul şi mai târziu o facultate, toate pleacă de la baza pe care o punem la gradiniţa şi în clasele primare!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

World Vision Romania

World Vision România este o organizație non-guvernamentală care desfășoară programe de educație, intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Ne concentrăm asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Credem în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oras și de aceea în comunitățile rurale desfășurăm programe pe termen lung, cu focus pe accesul la educație de calitate și protecția copilului. Parte din parteneriatul World Vision International, în cei 30 de ani de prezență în România am ajutat 560.000 de copii și adulți din aproape 400 de comunități din mediul rural.