Partener de implementare
București

Animo Group

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Asociația Câini de Salvare București este o organizație non-guvernamentală dedicată dresării câinilor pentru acțiuni de căutare și salvare a persoanelor dispărute sau aflate în situații de urgență. Fondată din pasiune pentru câini și un puternic angajament față de comunitate, asociația noastră contribuie la salvarea de vieți prin intervenții rapide și eficiente. Misiunea Asociației Câini de Salvare București este de a forma echipe bine pregătite de câini și conductori, capabile să intervină în diverse scenarii de căutare și salvare. Ne străduim să oferim suport autorităților și comunităților locale în situații critice, asigurându-ne că fiecare căutare este gestionată cu profesionalism și dedicare. Prin angajamentul nostru față de excelență și pasiunea pentru salvarea de vieți, Asociația Câini de Salvare București se străduiește să facă o diferență reală în comunitate.

Date de contact

Adresa sediului

Strada Munții Carpați nr 25, sector 5, București
București

Email

alinacheroiu@gmail.com

Persoană de contact

Alina Cheroiu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.