Partener de implementare
Brașov

Asociatia Clubul Sportiv Masterkart

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sport

Descriere

Suntem un ONG (Asociația Clubul Sportiv Masterkart), care pregatește piloți de karting de la vârste fragede, și căutăm un partener (sponsor) pentru Campionatul Național de Karting. Pilotul nostru, Bogdan ILIE, participă în Campionatul Național de Karting organizat de Federația Română de Karting, și am dori să știm dacă există posibilitatea, să obținem pentru el sponsorizare. Cu o experiență de 7 ani, deja, în sezoanele 2020, 2021, 2022 și 2023 am avut rezultate remarcabile, dar pentru a ne continua proiectele, avem nevoie de ceva investiții în materialele specifice acestui sport și de sprijin financiar pe durata etapelor. Atașăm aici câteva materiale media ca informații: https://masterkart.ro/ https://www.youtube.com/watch?v=6O1sPe7-oLo&t=3s Al treilea an consecutiv când pilotul Masterkart, Bogdan ILIE reușește să intre în Gala Campionilor, după un campionat extrem de competitiv și presărat cu multe întâmplări, mai mult sau mai puțin fericite.

Date de contact

Adresa sediului

Prunului 15, Brasov
Brașov

Email

info@masterkart.ro

Persoană de contact

Bogdan Ilie

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.