Partener de implementare
Constanța

Asociația de Prevenire, Evaluare și Terapii în Adicții Equitas Constanța

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Asociația oferă următoarele servicii: 1. servicii de prevenire a adicțiilor: - Evaluarea, analiza, diagnoza situațiilor problematice cauzate de problematica adicțiilor; - Consiliere pentru identificarea celor mai eficiente soluții de intervenție preventivă; - Informarea, constientizarea, educarea copiilor, adolescenților și tinerilor; - Informarea, constientizarea, educarea adulților implicați în procesul educativ; - Conceperea, implementarea și managementul proiectelor din sfera adicțiilor. 2. Servicii de informare pentru specialiștii cu atribuții în domeniul adicțiilor. 3. Activitati de voluntariat în domeniul adicțiilor. 4. Activitati de practica pentru elevi și studenți. 5. Activitati de tip identificare, atragere si motivare a persoanelor consumatoare de droguri, dar si cu alte dependențe către serviciile de tratare/recuperare 6. Servicii de tratare/recuperare a persoanelor cu dependențe

Date de contact

Adresa sediului

mun. Constanța, al. Daliei, nr. 12, Bl. L 119, Mag. 315, nu. Constanța
Constanța

Email

presedinte@centruequitas.ro

Persoană de contact

Marius Cristian Oprișan

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.