Partener de implementare
București

ASOCIATIA EDUSPARKHUB ASSOCIATION

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

EduSparkHub este o asociație relativ nouă creată cu scopul de a promova educația și formarea profesională. Abordăm probleme în domeniul educației formale și non-formale, probleme sociale și de mediu, prin proiecte inovatoare și eficiente care sprijină dezvoltarea profesională, dezvoltarea durabilă și incluziunea socială. Dezvoltăm și implementăm programe educaționale și de formare continuă care susțin accesul la educație de calitate și promovează dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pentru succesul academic și în carieră. Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniul educației, al formării, al asigurării calității în educație. Derulăm proiecte educaționale atât la la nivel local și național cât și la nivel international, acestea din urmă prin programul Erasmus+. Misiunea noastră este să contribuim la crearea unei societăți mai educate, echitabile și mai durabile pentru toți.

Date de contact

Adresa sediului

București, str. Argentina nr.25, sector 1.
București

Email

contact@edusparkhub.eu

Persoană de contact

Grecu Maria

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.