Partener de implementare
Harghita

Asociația Focus for Partnership

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu, Sanatate, Social, Sport, Drepturile omului, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Focus for Partnership este o organizație neguvernamentală înființată în 2018, situată în Bălan, Harghita, România, dedicată dezvoltării comunitare și educației pentru toate grupele de vârstă, cu accent deosebit pe implicarea comunității în ansamblu. Ne distingem prin proiecte inovative ce au adus comunitatea din Bălan împreună, promovând învățarea pe tot parcursul vieții, interacțiunea socială și conservarea mediului înconjurător. Inițiativele noastre au inclus explorarea și conservarea biodiversității locale, promovarea dezvoltării intelectuale și a interacțiunii sociale prin șah, precum și implicarea activă a tuturor vârstelor în viața comunitară, contribuind astfel la o cultură educațională și culturală mai bogată în zonă. Misiunea noastră este să stimulăm sentimentul de apartenență și implicare activă a tuturor membrilor comunității în inițiative educaționale, culturale și de mediu.

Date de contact

Adresa sediului

str. 1 Decembrie, bl.69, sc.2, ap.3, localitatea Bălan
Harghita

Email

pinghireacnicoleta@gmail.com

Persoană de contact

Pinghireac Nicoleta

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.