Partener de implementare
București

Asociatia Public Record

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Public Record este un ONG independent de media, cu accent pe politici publice regresive care generează disparități sociale majore și marginalizează anumite grupuri, în special femei și copii. Echipa noastră se concentrează, de asemenea, pe demascarea corupției, a crimei organizate locale și internaționale și a propagandei împotriva drepturilor omului, a accesului la educație și la actul medical, care subminează democrația locală, economia de piață și apartenența României la Uniunea Europeană. Public Record este membru al rețelei internaționale Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).

Date de contact

Adresa sediului

Vasile Lascar Str. , nr. 83, sc. I, et. I, ap. I, sector 2, 020493, Bucharest, Romania
București

Email

contact@publicrecord.ro

Persoană de contact

Ana Poenariu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.