Partener de implementare
București

Asociatia Tara TInerilor Uniti

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

ATTU s-a născut din dorința de a realiza o schimbare în societate lucrând cu tinerii defavorizați din România. Echipa este formată din specialiști în educație, psihologi, sociologi, asistenți sociali, pedagogi, dar și din experți și profesioniști în marketing, organizare, evenimente, comunicare, științe juridice, etc. Funcționăm precum o comunitate unde fiecare încearcă să dea ce are mai bun, privim în direcția schimbării și ne concentrăm pe scopuri comune în beneficiul grupurilor sociale cărora ne adresăm. Reușitele noastre de până în prezent, se datorează implicării echipei noastre dragi.

Date de contact

Adresa sediului

Soseaua Giurgiului, nr 86, Sector 4, Bucuresti
București

Email

stelian.dragoi@ongattu.ro

Persoană de contact

Dragoi Stelian

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.