Partener de implementare
București

Asociatia VAD

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Mediu, Protecția animalelor

Descriere

Asociația VAD promovează practici etice în pescuit și dresaj canin. Prin proiectul AquaGuard, asociația încurajează tehnici de pescuit sustenabile, precum "Catch and Release", pentru a menține echilibrul ecologic și a proteja speciile de pești. În programul PawCare, Asociația VAD se dedică dresajului câinilor pentru căutare și salvare, folosind metode etice și dezvoltând relații puternice între câine și stăpân. Instructorii experimentați oferă cursuri pentru toate nivelurile, de la începători la avansați. Asociația VAD reunește profesioniști și voluntari entuziaști pentru a face o diferență pozitivă în comunitate, prin pescuit etic și pregătirea câinilor pentru situații de urgență.

Date de contact

Adresa sediului

Strada Popa Nan 108A, sector 3, cod postal 030583
București

Email

ana.ciopata@asociatiavad.ro

Persoană de contact

Ana Maria Ciopata

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.