Partener de implementare

Asociatia Veganilor din Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Sport, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Asociația Veganilor din România este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit. A fost înființată din inițiativa unor tineri plini de pasiune și dedicație față de creșterea gradului de conștientizare a efectelor alegerilor noastre, alimentare și nu numai, atât asupra propriului corp, a animalelor, cât și asupra mediului înconjurător. Ne adresăm tuturor oamenilor care doresc să afle mai multe despre un stil de viață vegan sau despre modul în care putem produce o schimbare majoră asupra vieților animalelor, mediului înconjurător și sănătății proprii, prin modificarea conştientă a alegerilor noastre de zi cu zi. Veganismul se află pe o traiectorie ascendentă la nivel internațional, aspect care ne bucură foarte mult, acestui număr de oameni care au ales un stil de viață vegan alăturându-se un grup de “reducționiști” (persoane care aleg să reducă din alimentația lor, într-o anumită proporție, alimentele de origine animală) care se află de asemenea într-un trend ascendent.

De ce să devin voluntar?

Voluntarii se pot implica activ in proiectele Asociatiei Veganilor din Romania, avand totodata posibilitatea de a propune proiecte noi care vor beneficia de sustinerea noastra.

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti, sector 4, str. Podul Inalt, nr. 2, cod postal 041383

Email

catalin@asociatiaveganilor.ro

Persoană de contact

Florea Ionut-Catalin

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.