Partener de implementare
București

Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Universitar București

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Centrul Universitar București (CUB), filială a Organizației Naționale Cercetașii României (ONCR), este locul în care se adună cercetaşii rătăciți prin marele oraş universitar și oferă un cadru în care aceştia să îşi poată continua activitatea cercetăşească, având la bază pedagogia specifică ramurei de vârstă denumită “seniori” – tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Prin diversele activități pe care le organizează, CUB sprijină tinerii în a-și pune în valoare abilitățile și cunoștințele acumulate în centrele locale din care provin, îmbogățind în acest fel experiența lor cercetășească. Centrul, prin modul de organizare dinamic și flexibil, propune activități care facilitează dezvoltarea personală a tinerilor. Acest cadru se adresează atât studenți cercetași, cât și celorlalți tineri care nu au avut posibilitatea de a cunoaște ori de a practica cercetășia.

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti, Sector 1, Strada Cluj, nr 35
București

Email

office@laturala3.ro

Persoană de contact

Terteleac Alexandra

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.