Partener de implementare

Închis

Educație

A.E.R PENTRU COPIII DIN FAMILII DEFAVORIZATE

Fundatia Alinare

Suma target

0 RON

15.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul are in vedere sprijinirea familiilor defavorizate, în special a copiilor acestora pentru dezvoltare personală prin încurajarea educației formale.  Activitățile acestui proiect includ mai multe etape, însă în prezent, ne concentrăm pe colectarea de rechizite școlare pentru 50 de copii și tineri ce vor începe anul școlar în septembrie, respectiv octombrie 2022.   

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

11.08.2022 - 30.09.2022

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect se referă la colectarea de resurse financiare pentru acoperirea nevoii de rechizite școlare pentru 50 de copiii din familii defavorizate. 

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii sunt copiii și tinerii din familii defavorizate cu vârste între 7-25 ani, ai căror părinți nu au posibilitatea de a-și susține copiii prin oferirea celor mai de baza rechizite școlare. Cele 30 de familii din care fac parte copiii sunt: monoparentale (cu un singur părinte), sau din familii care au un venit sub minim.   Familiile cuprind între 1-8 copii și din păcate unii membrii ai familiei (părinți sau copii, suferă de diferite probleme de sănătate: diabet, cancer, hernie de coloană, etc sau au dizabilități) În această situație fiind, Fundația Alinare și-a propus să colecteze rechizite școlare cu ajutorul sponsorilor, astfel încât copiii să se poată pregăti cu bucurie pentru noul an școlar.

De ce să donez?

Imaginează-ți 1 copil care are rechizitele la care nu ar fi putut avea acces daca cineva nu s-ar fi implicat. Imaginează-ți 50 de copii în acest fel. Este deja o comunitate! Multi copii pășesc în noul an cu un disconfort teribil știind că nu au ceea ce le este necesar pentru a scrie și învăța. 

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Alinare

Este un ONG activ din anul 2000. Scopul Fundatiei este sprijinirea familiilor defavorizate cu copii minori, si persoane fara familie -orfani, persoane varstnice, pentru a se integra in societate.Ofera asistenta sociala, psihologica, sanitara, morala oferita de angajati si voluntari, pentru parinti si copii, donatiii de bunuri pentru familiile defavorizate, programe de meditatii scolare, activitati recreative pentru copii, suport moral si material la un centru de persoane varstnice. Prin acivitatea desfasurata, copiii se simt pretuiti si motivati pentru a nu abandona scoala, parintii sunt motivati sa depaseasca lipsurile si sa se integreze pe piata muncii, pentru a se intretine singuri, iar celelalte categorii de beneficiari simt ca nu mai sunt singuri!Implica-te alaturi de Alinare, pentru a aduce speranta si ajutor pentru cei mai defavorizati semeni!