Partener de implementare

Închis

Sanatate

Adopta un Bunic

Asociatia Ingrijire Acasa

Suma target

1.975 RON

22.562 RON

19 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Prin proiectul ,,Adopta un bunic’’, Asociatia noastra urmareste să sprijine vârstnicii greu deplasabili atat prin acordarea de ingrijiri medicale si socio-medicale la domiciliul a 30 de varstnici (beneficiari) din judetul Brasov, precum si prin acordarea de ajutor la cumparaturi, asistenta pentru deplasari in afara domiciliului, (plimbari usoare) sau ajutor pentru recoltarea probelor si colectarea analizelor, in conditiile in care deplasarea varstnicilor este greoaie sau le poate provoca prejudicii pentru sanatate. Beneficiarii pe care dorim sa ii ajutam se afla in situatii devaforizate, ce pot include fie realizarea de venituri mici, fie locuiesc singuri sau sunt doar partial insotiti, fie sufera de diverse afectiuni cronice sau invalidante.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

05.12.2016 - 31.12.2017

Scopul proiectului

Scopul principal al acestui proiect este de a imbunatati calitatea vietii a 30 de persoane cu varsta de peste 60 de ani din judetul Brasov, care fie locuiesc  singure, fie nu sunt insotiti permanent de catre o alta persoana. Prin serviciile noastre, ne dorim sa aducem bucurie si sa le facem viata mai usoara, iar durata de implementare este de 1 an.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii nostrii sunt persoane cu varsta de peste 60 de ani din judetul Brasov,  care sufera de diverse afectiuni cronice sau invalidante. O mare parte dintre acestea fie locuiesc singure, fie sunt doar partial insotite de catre o alta persoana. Uneori, chiar si deplasarea la spital poate deveni problematica, sau poate aduce prejudicii starii lor de sanatate. Cu timpul, chiar si simplele treburi casnice pot deveni o provocare. De aceea noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor acestor persoane, prin serviciile pe care le putem oferi prin intermediul asistentelor, infirmierelor si voluntarilor nostri.

De ce să donez?

Cu totii ne dorim ca, la batranete, sa fim alaturi de cei dragi, insa din pacate nu toata lumea are parte de acest beneficiu. Daca alegi sa donezi, ajuti cel putin un batran sa se bucure mai mult de viata, prin lucruri simple, dar pe care nu le poate face singuri, cumparaturi, ridicare analize, deplasari (plimbari) sau ingrijiri medicale. (monitorizarea starii de sanatate, acordarea de medicatie sau injectii, plan de tratament)

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Ingrijire Acasa

Asociatia INGRIJIRE ACASA este o organizatie non-guvernamentala,non profit,infiintata in anul 2014 in Brasov,cu sucursale in judetele Sibiu, Cluj si Neamt care are ca scop principal cresterea calitatii vietii persoanelor cu afectiuni cronice sau invalidante prin acordarea de servicii de ingrijiri la domiciliu si asistenta socio-medicala.