Partener de implementare

Deschis

Social

AfiOM

AfiOM - Fundatia Filatropia Timisoara

Suma target

5.500 RON

1.500.000 RON

26 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Strângere de fonduri pentru construcția celui mai ambițios proiect social destinat tinerilor timișoreni: AfiOMCe vom face la AfiOM? O constructie modernă:   Ultimul etaj - Cămin pentru mămici tinere. Pentru acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei. Vor fi educate, sprijinite si reintegrate in societate.   Un etaj mai jos - Centru pentru tineri. Pentru acei tineri care doresc să își dezvolte aici abilitățile și visele. Care au o sală de sport să se manifeste, care au un spațiu dedicat doar lor.    La parter - Grădiniță deschisă tuturor, dar și cu locuri sociale gratuite.    O Sală de sport cu teren de handbal, baschet, volei, fotbal de sală ș.a. și    Paraclisul Ortodox „Sfinții Români”

Detalii proiect

Aria de acoperire

Timiș

Perioada donații

01.11.2022 - 31.12.2025

Scopul proiectului

 Vom demara constructia AfiOM si pentru turnarea fundatiilor avem nevoie de 300 mii de euro. Multumim

Beneficiarii proiectului

Multiplexului Filantropic Timisoara - AfiOM - Căminului pentru mămici tinere. Pentru acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei. Vor fi educate, sprijinite si reintegrate in societate. - Centrului pentru tineri. Pentru acei tineri care doresc să își dezvolte aici abilitățile și visele. Care au o sală de sport să se manifeste, care au un spațiu dedicat doar lor. - Grădiniței deschisă tuturor, dar și cu locuri sociale gratuite.- Salii de sport cu teren de handbal, baschet, volei, fotbal de sală ș.a. și - Paraclisului Ortodox „Sfinții Români”

De ce să donez?

A fi OM e super tare. Mă refer la acei oameni din viața fiecăruia, care atunci când eram jos - ne-au ridicat, la probleme - ne-au ajutat și în momentele grele - sfaturi bune ne-au dat. Pentru ceea ce suntem azi, și ei au un merit. Am credința că prin AfiOM putem deveni ”acest OM” din viața tinerilor noștri. Vom demara construcția AfiOM și pentru turnarea fundațiilor avem nevoie de 300.000 de euro. Ne bazăm pe sprijinul tău, alege a fi OM. 

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

AfiOM - Fundatia Filatropia Timisoara

Domenii de activitate: Asistenţă socială şi social – medicală Asistenţă şi dezvoltare comunitară Asistenţă medicală Educaţie şi cercetare interdisciplinară Cultură Dezvoltare organizaţională Tineret Mediu