Partener de implementare

Închis

Social

Afterschool pentru copii din medii devaforizate

Fundatia Impreuna pentru Solidaritate Sociala

Suma target

2.370 RON

25.000 RON

11 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

În cadrul activității de afterschool se desfășoară activități de tip „școală după școală, activități extrașcolare și de dezvoltare personală precum și activități de consiliere pentru elevi și părinți. Grupul țintă este alcătuit din 50 de elevi precum și părinți ai acestor elevi. Elevii incluși în proiect provin din din categoriile: copii din medii familiale defavorizate, copii orfani și/sau în grija unor rude, copii cu unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate, copii cu venituri mici pe membru de familie, copii cu rezultate slabe la învățătură, copii cu risc de abandon școlar etc. din comuna Săvinești.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Neamț

Perioada donații

26.11.2016 - 22.12.2017

Scopul proiectului

25000 lei – pentru susținerea pe o perioada de un an a 50  copii din comuna Săvinești care au nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile.

Beneficiarii proiectului

50 de copii din medii familiale defavorizate, copii orfani și/sau în grija unor rude, copii cu unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate, copii cu venituri mici pe membru de familie, copii cu rezultate slabe la învățătură, copii cu risc de abandon școlar etc. din comuna Săvinești.

De ce să donez?

Sărăcia reprezinta o problema majoră în comuna Săvinești, numărul familiilor cu copii aflându-se în această situație fiind unul mare, numeroși copii aflându-se în situația de a nu își permite să își continue studiile. Numeroși copii se află în situația de a abandona școala datorită rezultatelor școlare slabe cât și situației financiare a familiei din care provin.  

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Impreuna pentru Solidaritate Sociala

 Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială funcţionează in Piatra Neamţ şi Săvineşti, judeţul Neamţ, iar de proiectele noastre derulate până în prezent, au beneficiat un număr de 252 copii, cu vârste între 6 şi 14 ani şi 400 familii afectate de situaţii sociale dificile (şomaj, monoparentale, romi). Întreaga activitate a fundaţiei se bazează pe 2 coordonate: activităţi social-filantropice (oferirea de hrană în cadrul unei cantine sociale, oferirea de ajutoare materiale diverse) şi cultural-educative (organizarea de tabere, grupuri artistice, oferirea de consiliere educaţională şi psihologică).