Partener de implementare

Închis

Educație

Ajungem MARI Campina

Asociatia Lindenfeld - Ajungem Mari

Suma target

180 RON

10.000 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Voluntarii Ajungem MARI Campina isi doresc sa sprijine copiii si tinerii de la centrul de plasament pe care il viziteaza saptamanal pentru sedinte de pregatire scolara si ateliere creative cu echipament sportiv, echipament de iarna si materiale educationale. O parte dintre tinerii din centru sunt pasionati de fotbal si au jucat in echipe de profesionisti si vizeaza la o cariera, iar voluntarii isi doresc sa ii poata ajuta sa isi urmeze talentul, oferindule echipament, incurajare si motivare constanta. Copiii mai au si mare nevoie de imbracaminte si incaltaminte adecvate pentru iarna, iar voluntarii isi doresc sa ii atraga spre invatatura folosinf materiale atractive – jocuri educative si materiale scolare, calculator, imprimanta, videoproiector, tabla magnetica etc.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Prahova

Perioada donații

05.12.2016 - 31.03.2017

Scopul proiectului

Facilitarea accesului copiilor din centrul de plasament din Campina la activitati educative, sportive si recreative care sa le aduca bucurie, satisfactie si motivatie de a invata si progresa.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii bucuriei sunt cei 40 de copii si tineri de varste diferite din centrul de plasament din Campina. Pe langa ajutor la teme, exercitiu, sustinere, motivare, voluntarii isi doresc sa le ofere copiilor posibilitatea sa isi descopere si dezvolte cat mai multe abilitati prin sport si activitati reacreatice, dar si sa ii atraga spre educatie prin metode alternative care sa le starneasca curiozitatea.

De ce să donez?

Pentru a fi una din rotitele care aduc bucurie pe termen lung copiilor din Campina. Activitatile extracurriculare sau atelierele creative pot fi metode eficiente de educatie non-formala. Copiii nu au nevoie de multe motive pentru a zambi, pentru a fi fericiti. Aveti ocazia de a face posibile pentru ei experiente noi, fara ca ei sa fie constransi in realizarea acestora de lipsa banilor.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Lindenfeld - Ajungem Mari

Programul educational Ajungem Mari este adresat copiilor institutionalizati si din medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative si activitati socio-recreative, programul isi propune sa reduca trauma institutionalizarii, a abandonului si separarii de familie, sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti.   Programul Ajungem Mari este implementat de Asociatia Lindenfeld, organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii.   Toate proiectele Ajungem Mari pun accent pe dezvoltarea personala a copiilor si tinerilor, in special cresterea increderii in sine si formarea abilitatilor de comunicare si lucru in echipa.