Partener de implementare

Închis

Social

Am batut un cui la Scara

IMPLICAT PENTRU MUNTE

Suma target

3.200 RON

100.000 RON

36 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Construirea refugiului montan Scara din Munții Fagaras.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Argeș

Perioada donații

15.10.2021 - 31.08.2022

Scopul proiectului

100.000 de lei necesari să completăm bugetul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de infrastructură montană din România. Refugiul Scara va fi un refugiu modern, adaptat nevoilor din prezent, un loc care, în afară să îți ofere adăpost în cazuri extreme, să ofere și un minim de confort celor care parcurg traseul crestei munților Făgăraș.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii acestui proiect sunt atât membrii Serviciului Salvamont Argeș, cât și toți montaniarzii care vor parcurge traseul de creastă a Munților Făgăraș sau celelalte trasee care pornesc sau ajung din/în șaua Scara.  

De ce să donez?

- pentru că un refugiu montan poate salva vieți în situații extreme; - pentru că un refugiu ușurează și eficientizează foarte mult intervențiile echipelor Salvamont;  - pentru că doar împreună putem schimba în bine infrastructura montană din România.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

IMPLICAT PENTRU MUNTE

Principalul nostru obiectiv este refacerea, modernizarea sau construirea de la zero a infrastructurii montane (trasee, refugii și cabane montane) și educarea oamenilor să aibă grijă de aceasta.