Partener de implementare

Închis

Mediu

Amenajare Centru de Vizitare Parcul National Piatra Craiului

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Suma target

0 RON

9.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Programul urmăreste amenajarea spatiului verde din incinta Centrului de Vizitare al Parcului National Piatra Craiului. Amenajarea se va face utilizand specii forestiere din flora spontana locala astfel incat sa puna in valoare aspectul deosebit al constrctiei. Se vor realiza si o serie de amenajari pentru a asigura intretinerea spatiului verde la parametrii optimi (mulcire, irigare, etc)

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov

Perioada donații

01.01.2012 - 31.03.2013

De ce să donez?

Poți contribui si tu la imaginea publica a administratiilor de Arii protejate din Romania.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Misiunea ProPark este de a imbunatati capacitatea de management a ariilor protejate prin programe de formare si instruire si prin proiecte care sa contribuie la mentinerea valorilor naturale si culturale si realizarea de modele functionale de dezvoltare durabila in Romania.    NATURA NU ARE NEVOIE SA FIE APARATA, EA ARE NEVOIE DE MAI MULTI APARATORI.   Adaptare dupa: Edward Abbey