Partener de implementare

Închis

Sanatate

Aparatura pentru caravane

Caravana cu medici

Suma target

5.135 RON

24.500 RON

47 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

De 10 ori / an, timp de un weekend reunim o echipă multi-disciplinară (40-50 de medici specialiști, rezidenți, studenți), în colaborare cu  autoritățile locale.   Evaluăm gratuit starea de sănătate a populației din zona respectivă prin: consult clinic, analize bioumorale, electrocardiogramă,   examene ecografice, consultații de specialitate: medicină internă, cardiologie, neurologie, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, radiologie și imagistică medicală, pediatrie etc.   Avem nevoie de aparatură de specialitate.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

12.03.2015 - 31.12.2016

Scopul proiectului

Ne dorim să achiziționăm următoarele aparate: Ecograf portabil - 15000 lei Video colposcop - 6000 lei EKG - 2000 lei Masa ginecologica - 1500 lei

Beneficiarii proiectului

Aproape 50% dintre români locuiesc în zone rurale. Nevoile populației din zonele rurale sunt mult mai grave și mai mari comparativ cu zona urbană unde se concentrează în prezent serviciile specializate.

De ce să donez?

«În medie la 10 000 locuitori revin: 5 farmacişti, 5 medici dentişti, 22 medici şi 63 persoane cu pregătire sanitară medie.» (Societatea Națională a Medicilor de Familie din România)  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Caravana cu medici

Asociatia Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenti care au alături o echipă de aproape 250 de medici voluntari. Misiunea ONG-ului este să realizeze o rețea națională prin intermediul căreia medicii să acorde periodic îngrijiri medicale persoanelor aflate în zonele mai puțin favorizate din punct de vedere economic.