Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

Barby

Fundatia Adapostul Speranta

Suma target

50 RON

3.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

I-am spus Barby, pentru că e frumoasă ca o păpușă. Și-a tăiat lăbuța în ceva foarte ascuțit. Preferăm să credem asta, decât că cineva a putut să taie lăbuța unui puiuț neajutorat.Oricum i s-ar fi întâmplat accidentul, Barby a avut noroc cu angajații unei unități militare, care au făcut tot posibilul să o ajute. Așa a ajuns la noi. E un pic speriată și tristă, dar, în afară de lăbuță din păcate, nimic ce nu se poate repara.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

14.07.2023 - 30.09.2023

Scopul proiectului

Amputarea ciotului și reabilitarea emoțională și psihică a lui Barby.

Beneficiarii proiectului

Donezi Adăpostului Speranța, pentru Barby, cățelul cu membru din față retezat.

De ce să donez?

Pentru operația chirurgicală și pentru tratamentul postoperator.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta ia nastere in 1996, din dorinta fondatoarei, Florina Tomeescu, de a schimba in bine viata animalelor si a face ceva util pentru societate. Adapostul ingrijeste peste 550 de caini. Pe langa cainii salvati din situatii cotidiene, mai sunt si cazurile speciale: Grivita, cainele mutilat, cainii lui Vadim Tudor, Iurie Darie, Szobi Cseh. Tot in adapostul nostru traiesc in conditii speciela, 10 caini paraplegici.