Partener de implementare

Închis

Social

Batraneti cu Demnitate

Asociatia Ingrijire Acasa

Suma target

650 RON

23.400 RON

11 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Prin proiectul ,,Batraneti cu Demnitate’’ urmarim sa sprijinim peste 100 de varsnici imobilizati la pat din 3 judete pentru a se bucura de o viata demna, acum in ultima parte a vietii lor. Acestia sunt nevoiti sa cheltuie intre 250 – 400  ron pe luna pentru achizitionarea de scutece pentru adulti, pentru a-si rezolva cele mai primare nevoi, dintr-o pensie si asa subtiata de multe alte cheltuieli specifice varstei.  De aceea, ne-am propus sa le usuram batranetile si sa distribuim 10.000 de scutece pentru adulti pentru un numar de 110 batrani din 3 judete, pentru a le reda dreptul la demnitate.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov, Prahova, Sibiu

Perioada donații

04.12.2017 - 30.06.2018

Scopul proiectului

Scopul principal al acestui proiect este de a imbunatati calitatea vietii a 110 persoane cu varsta de peste 60 de ani din judetele Brasov, Sibiu si Prahova, care fie sunt imobilizate la pat, fie sufera de anumite afectiuni care ii oblige sa apeleze la scutece, sau care locuiesc singure sau au un venit redus.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii nostrii sunt persoane cu varsta de peste 60 de ani din judetele Brasov, Sibiu si Prahova,  care sufera de diverse afectiuni cronice sau invalidante, si sunt nevoiti sa isi petreaca toata viata la pat. O mare parte dintre acestea fie locuiesc singure, fie sunt doar partial insotite de catre o alta persoana, si in general au venituri foarte mici.  Am întâlnit cazuri unde nevoia primara de a merge la toaleta reprezenta o dramă pentru varstnic și familie din cauza costurilor mari cu scutecele pentru adulti si produsele de igiena. Ne dorim ca pentru aceste persoane sa putem aduce  o mica îmbunatatire a calitătii vietii ajutandu-i cu reducerea cheltuielilor cu scutecele de care au atat de mare nevoie.

De ce să donez?

Imagineaza-ti ca trebuie sa platesti cate 2 lei de fiecare data cand trebuie sa mergi la toaleta. Stim. Si noua ni se pare absurd. De aceea dorim sa ajutam 110 bunici imobilizati la pat sa se bucure de acest drept, in mod gratuit, asa cum este natural. Mai exact, le vom distribui scutece si te asiguram ca vei fi instiintat de progresul nostru!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Ingrijire Acasa

Asociatia INGRIJIRE ACASA este o organizatie non-guvernamentala,non profit,infiintata in anul 2014 in Brasov,cu sucursale in judetele Sibiu, Cluj si Neamt care are ca scop principal cresterea calitatii vietii persoanelor cu afectiuni cronice sau invalidante prin acordarea de servicii de ingrijiri la domiciliu si asistenta socio-medicala.