Partener de implementare

Închis

Educație

CRIM-Puterea sta in imaginatie

Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala

Suma target

5 RON

35.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

CRIM își propune:  - să fie un laborator social alternativ care să le ofere tinerilor cadrul necesar dialogului civic, prin încurajarea gândirii critice și a luărilor de poziție pe teme majore ale vieții sociale și politice; - să creeze o rețea de sute de voluntari care să asigure circulația ideilor și a inițiativelor civice, precum și creșterea gradului de implicare efectivă a tinerilor în spațiul public.   Mai multe detalii pe www.militiaspirituala.ro                

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

15.06.2012 - 01.10.2013

De ce să donez?

Oferim tinerilor o platformă alternativă pentru a-și formula și susține ideile civice.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala

Misiunea organizaţiei este de a mobiliza conştiinţa civică activă şi spiritul de solidaritate în rândul cetăţenilor prin promovarea valorilor legate de libertatea de conştiintă, militantism, solidaritate, demnitatea persoanei umane, curajul de a asuma o opinie si de a o susţine prin acţiuni concrete, cetățenie activă.