Partener de implementare

Deschis

Cultura

Campania Brancusi 7Arte

Asociatia Dorna Tismana ADT

Suma target

0 RON

50.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociația Dorna Tismana are drept SCOP informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural si regional în vederea dezvoltării spiritului de VOLUNTARIAT, al spiritului ANTREPRENORIAL si al asociativității la nivelul comunităților locale în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai. Asociația “Dorna Tismana” își propune capacitarea comunităților ținta în ceea ce privește auto-gestionarea și dezvoltarea comunitară socială pe termen lung.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

16.09.2023 - 01.07.2024

Scopul proiectului

Cresterea gradului de participare activa la viata comunitatii a tinerilor promovand patrimoniul material cu ajutorul realizarii lucrarilor 7@rte, asigurand: - oportunitati de exprimare artistica in domeniu precum si - stimularea performantei productiei artistice cu sprijinirea implicarii active a tinerilor in domeniul artelor vizuale

Beneficiarii proiectului

40 Beneficiari directi dupa cum urmeaza:- 28 tineri NEET’s implicati din Grupul G.A.L.I.L.E.I. in domeniul artistic al artelor creative/recreative responsabili de crearea produselor/lucrarilor 7@rte- 12 Beneficiari din ECHIPA IMPLEMENTARE Beneficiari INdirecti:- 800 beneficiari reprezentand Publicul tinta al Caravanei & Galeriei 7@rte- 800 beneficiari ai Albumului fotografic „cu operele C. Brancusi" Campania de promovare/vizibilitate media & internet- 3000 beneficiari din cadrul Platformei web@rte

De ce să donez?

SUSTINE CULTURA SI TINERII ! sub aspectul cultural-artistic al artelor creative/recreative încurajând si asigurând oportunități de afirmare & exprimare culturală  Ne puteti sprijini -direct prin virament bancar: RO16RNCB0149125538870001 (RON) RO86RNCB0149125538870002 (EUR)  Aveți o oportunitate de a face o diferență semnificativă în viețile tinerilor. Vă asigurăm că fiecare donație Link bit.ly/3TtB0Qj contează și va fi utilizată cu responsabilitate

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Dorna Tismana ADT

SCOP: - Asociația “Dorna Tismana” ADT are drept scop informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural/local si zonal/regional in vederea dezvoltării asociative la nivelul comunităților ținta în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai.