Partener de implementare

Închis

Educație

Caravana de Tango

Asociatia pentru Cultura si Tango

Suma target

10 RON

22.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Tango-ul poate schimba vieti! Doneaza pentru tineri mai increzatori, creativi, antreprenori si activi! Atitudinea lor poate schimba Romania! De 3 ani A.C.T. realizeaza cursuri gratuite de educatie non-formala prin tango care au schimbat vietile a aproximativ 5000 de tineri din Romania. La inceput tinerii erau timizi, dezorientati, neincrezatori, divizati in trairi si interese, privati de repere si valori. In Romania traiesc mai mult de 6 milioane de tineri cu varste intre 15 si 35 de ani care au nevoie sa devina mai creativi, increzatori, lideri autentici, cu un stil de viata sanatos, echilibrat si cu dorinta si pasiunea de a face lucrurile atat de bine cat pot in fiecare zi. Impreuna putem contribui ca tinerii din Romania sa traiasca mai atent, mai profund, mai responsabil, mai frumos.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

28.11.2016 - 04.01.2018

Scopul proiectului

Intr-un an de zile Caravana de Tango va veni in 5 orase din Romania, selectate in functie de provenienta donatiilor. Tu alegi in care dintre zonele din Romania aproximativ 1000 de tineri vor beneficia de cursuri gratuite de educatie prin tango sustinute de formatorii A.C.T.: leadership, comunicare non-verbala, vestimentatie, postura, atitudine.

Beneficiarii proiectului

Tango-ul poate schimba vieti, prin faptul ca va reconecta tinerii la propriul corp si la cei din jur, incurajand socializarea si deci scaderea ratei de utilizare a TV, internet, le va ridica tonusul muscular si energia prin socializare in cadrul comunitatilor care se vor forma. Cursurile vor avea tematici precum leadership, vestimentatie, comunicare non-verbala, etc. Donatia ta va ajuta 1000 de tineri din 5 orase din Romania, pe care ii vei ajuta sa beneficieze in mod gratuit, de educatie non-formala prin tango. Caravana de Tango va stationa cate 2 luni in fiecare oras beneficiar. Cu banii stransi vom asigura transportul si cazarea trainerilor, si crearea materialelor pentru promovarea evenimentelor. Beneficiarii nostri sunt tineri cu varste intre 15 si 35 ani, in principal liceeni/studenti.

De ce să donez?

Potrivit I.N.S.: 65% dintre studentii din Romania nu participa la cursurile de sport – energie scazuta, plictiseala, obezitate 72% din populatia Romaniei considera ca tinerii din zilele noastre sunt egoisti si nu sunt dorinici sa lucreze 96% dintre tineri se uita zilnic la televizor, in loc sa socializeze, sa invete, sa se joace sau sa faca sport. 88% din adolescenti utilizeaza internetul, media fiind de 3, 37 ore pe zi.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia pentru Cultura si Tango

Asociatia pentru cultura si tango (A.C.T.) este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, nepartizana politic, infiintata in anul 2012. In cei 3 ani de la infiintarea sa, asociatia a derulat activitati de educatie non-formala prin tango, avand ca si grup tinta principal tinerii, fie ei liceeni, studentii, materanzi, doctoranzi sau proaspat angajati.   Activitatile propuse de catre asociatie comunitatii locale sunt: intalniri, discutii, workshopuri de educatie non-formala prin tango; realizarea de flash-mob-uri si spectacole in spatiu public; activitati educationale in cadrul universitatilor la nivel local si national; participare la activitatile Clubului Studentesc de Tango de la Casa de Cultura a Studentilor. (cursurile au intrare gratuita si se adreseaza tuturor tinerilor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, inter-relationare, negociere, luare a decizilor, de a conduce si a fi condus etc).